Menu


Pojat Veikkauksen lottoarvonnassa

Karhun P01-koripallojoukkueen pelaajat ovat osallistuneet tiiviisti Lukuinto-projektiin pelimatkojen aikana. Veikkauksen kuvausryhmä kävi tekemässä asiasta juttua pelimatkalla Kotkaan. Tuotos esitettiin MTV3-kanavalla lottoarvonnan yhteydessä 28.2.2015.

P2001-joukkueen uudet sivut

Tervetuloa Kauhajoen Karhun P2001-joukkueen uusille sivuille!

  • Kohdasta joukkue löydät pelaajien ja valmentajien esittelyt.
  • Artikkelit ovat jaettu kolmeen osaan. Kauden 2014-2015 artikkeleista voit lukea mm. poikien edesottamuksia SM-sarjassa sekä EYBL:ssä. Kohta yleistä sisältää muuta informaatiota. Siellä kerrotaan mm. Lukuinto-ohjelmasta, jossa pojat ovat mukana. Vanhoissa artikkeleissa on lähinnä aikaisempia otteluraportteja aina kauden 2013-2014 loppuun saakka.
  • Kalenterit on myös jaettu kolmeen osaan: harjoituskalenteriin, SM-sarjan kalenteriin ja EYBL:n kalenteriin. Klikkaamalla peliä kalenterissa, linkki ohjaa basket.fi:n tai eybl.lv:n sivuille, josta näet ottelutuloksen ja tilastot.
  • Galleriassa on joitakin videoita ja valokuvia. Huomaa kuitenkin, että yksittäiset valokuvat löytyvät artikkeleiden yhteydestä.
  • Kohtaan linkit on koottu joukkueemme jäsenten useimmiten tarvitsemia webbiosoitteita.
  • Pääsivulla on pikalinkkejä sarjoihin ja pelaajiin. Lisäksi pääsivulta löytyy listana uusimmat artikkelit, etusivun artikkelit ja hakutoiminto.
  • Yhteystiedot ovat näkyvillä jokaisen sivun alareunassa.

Lukuinto projekti

Poikien joukkue on osallistunut jo vuosien ajan lukuinto projektiin pilottiryhmänä. Pojat ovat sitoutuneet lukemaan kirjoja aina jokaisella pelimatkallaan parantaakseen lukemisen intoa ja oppimista. Tänä kesänä projekti sai huomattavaa huomiota mediassa maailmanlaajuisesti, jopa Yhdysvaltalainen lukututkija William G. Brozo käytti poikien joukkuetta esimerkkinään.

Brozo innostuu, kun kuulee suomalaisen Lukuinto-ohjelman piloteista, joihin kuuluu muun muassa kauhajokelaisen koripallojoukkueen kokeilu, jossa pelimatkoilla kiertäville pojille tarjotaan linja-autossa matkaviihteeksi kassillinen kirjoja.
"Juuri tuota tarvitaan! On tärkeää löytää poikien kiinnostuksen kohteet ja innostaa heitä tarttumaan kirjoihin siinä samalla." Iltalehti 9.9.2014
Kauhajoen pojat mallina muille. Kauhajoen 12-13 -vuotiailta koripallojunioreilta valmentajineen soisi koko Suomen nuorison ottavan oppia.Ilkkalehti 26.8.2014

Joukkueenjohtaja

Janne Pättikangas
+358 40 683 0525
jannepattikangas(at)hotmail.com

Valmentaja

Kimmo Ylipeltola
+358 50 599 0860
kimmo.ylipeltola(at)viafin.fi

Kauhajoen Karhu ry

PL 76
61801 Kauhajoki
040 704 8953
www.kauhajoenkarhu.fi
www.karhubasket.net